Beeld © ANP

Drankmerk Kylie Minogue gigantisch succes in Verenigd Koninkrijk

26 mei 2020 02:08

Nadat vorige week bekend werd dat Kylie Minogue druk bezig is met het maken van haar vijftiende studioalbum, verraste ze haar fans in het Verenigd Koninkrijk ook nog eens met haar eigen rosé, die te koop is in de supermarkt Tesco. De zangeres had geen ruchtbaarheid gegeven aan haar nieuwe zakelijke uitstapje, waardoor liefhebbers van het drankje tot hun verbazing ineens een flesje Kylie konden kopen. Dit meldt 'The Daily Mail'.

Hoewel in maart bekend werd dat de Australische gesprekken voerde met bepaalde wijngaarden, was het allerminst duidelijk of daar iets uit zou komen. Dat dat uiteindelijk wel het geval is, heeft Kylie goed geheim weten te houden. Voor tien euro per fles is Minogues wijn te koop, al is het zo hard gegaan met de verkoop dat de eerste voorraad al uitverkocht is.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Kylie Minogue creatief door corona: werkt aan nieuwe plaat

Het is nog niet bekend wanneer Tesco een nieuwe lading krijgt en of de zangeres haar drank ook in andere landen gaat verkopen. Op haar website Kylie Minogue Wines staat 'coming soon', wat erop wijst dat de lancering in het Verenigd Koninkrijk een test was om te kijken of het zou aanslaan. Fans die een flesje hebben weten te bemachtigen zijn er in elk geval heel blij mee, zo blijkt uit de enthousiaste reacties op sociale media.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!