Beeld © ANP

Irene Moors voelde zich gepasseerd door Carlo Boszhard

26 mei 2020 13:14

Als wij 'televisieduo' zeggen, zeg jij Carlo Boszhard (50) en Irene Moors (52). De twee behoren zonder twijfel tot één van de populairste televisiekoppels die Nederland ooit heeft gekend. Toch kent ook hun relatie pieken en dalen.

"Je moet voorkomen dat het gaat ontsteken"

Zo voelde Irene zich een beetje aan de kant geschoven toen Carlo zijn huidige vriend leerde kennen, Herald. Dat onthulde ze in Sander en het Mysterie van de Legendarische Duo's. Inmiddels zijn Carlo en Herald al jaren de stuwende krachten achter de succesformule die De TV Kantine heet, maar daar moest Irene even aan wennen.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Moeder Carlo Boszhard krijgt kushandjes via het raam

"In het begin vond ik dat wel lastig, dat hij met Herald ging overleggen hoe dingen waren terwijl hij voorheen met mij dat deed." Gelukkig was ze direct verstandig genoeg om haar twijfels meteen naar Carlo uit te spreken. "Als je iets hebt wat elke keer weer irriteert, dan wordt het alleen maar groter en één grote etterbuil en dan barst het open. Je moet voorkomen dat het gaat ontsteken."

Gelukkig voor Irene lijkt Carlo zich te beseffen waar en met wie zijn succes ooit begonnen is. Het is dan ook geen geheim dat hij het wel ziet zitten om ooit weer Life 4 You te presenteren met 'zijn' Irene, wat ooit een hit was op de zondagmiddag. Nog daarvoor begon het voor Carlo en Irene allemaal bij Telekids. Een tijdje geleden vierden ze hun Telekids-jubileum. In de video hieronder zie je er alles over.

Carlo en Irene vieren Telekids-jubileum

03:47

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!