Beeld © YouTube: @monicageuze

Volgers smeken Monica Geuze te stoppen met streng dieet

26 mei 2020 15:58

Monica Geuze wil koste wat kost een strakke summerbody en volgt daarvoor een zeer streng dieet. In haar nieuwste video vertelt de 25-jarige influencer echter dat ze het moeilijker vindt dan gedacht. Ook haar volgers vinden er iets van en klimmen massaal in de digitale pen.

"Je hoeft jezelf echt niet zo te straffen"

Monica legt uit dat ze het zogenoemde keto-dieet volgt. Dit veelbesproken en radicale dieet staat er vooral om bekend dat er veel gegeten mag worden, behalve koolhydraten. Monica deelt met haar volgers hoe zij het aanpakt en dat ze nu liters water op een dag drinkt. “Ik ben er vannacht echt drie keer uit geweest om te plassen.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze neemt definitief afscheid van Lars Veldwijk

Even later bekend ze tegenover haar kijkers dat ze het diëten moeilijker vindt dan ze in eerste instantie had verwacht. “Ik vind het dus echt lastig. Ik heb ook megaveel berichten gekregen van iedereen die er een mening overheeft.  Sommigen zijn heel positief en anderen weer heel negatief. Maar wat ik wel las was dat als je het nu skipt kun je heel snel gewicht verliezen, maar wat je het beste kan doen is er een lifestyle van maken. Nu zou ik het heel jammer vinden als ik nooit meer brood kan eten. Ik wil er echt een soort van op letten, want ik zit iedere zomer weer te klagen over mijn lijf. En elke winter trouwens ook.”

“Misschien moet ik milder zijn zodat ik het tot een lifestyle kan maken. Ik doe het gewoon twee weken streng en daarna doe ik het mild”, vervolgt de YouTube-ster. Ze legt ook uit dat ze flink last heeft van een hongergevoel. “Maar misschien is dat wel iets waar ik doorheen moet.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica over Lars en dochter: 'Mijn hart kan het niet aan'

De opmerkingen onder de video liegen er niet om. 'Eet gewoon normaal', klinkt het. 'Je hebt al een prachtig lichaam, je hoeft jezelf echt niet zo te straffen' en 'Laat dat dieet toch lekker' verwoorden eveneens de meest voorkomende reacties van haar fans.

Monica kreeg onlangs haar eigen realityserie bij Videoland, die helaas tijdelijk stopgezet moest worden wegens corona. Binnenkort wordt de reeks weer hervat. Monica vertelde er het volgende over:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!