Shirma Rouse Beeld © ANP

Trotse Shirma Rouse is 50 kilo kwijt en toont voor- en na-foto's

26 mei 2020 16:46

Waar sommige mensen de coronakilo's eraan zien komen, vliegen ze bij Shirma Rouse (40) eraf. Een jaar geleden ging bij de zangeres de knop om en nu kan ze vol trots melden dat ze vijftig kilo is afgevallen.

"Deze mooie dame ging op dieet, ging bijna elke dag sporten en is vijftig kilo afgevallen!"

Een vriend van Shirma deelt het nieuws via Instagram. 'Ik wil even delen hoe trots ik ben op al het harde werk van het afgelopen jaar en het werk dat ze nu nog steeds doet. Deze mooie dame ging op dieet, ging bijna elke dag sporten en is vijftig kilo afgevallen! Kun je het geloven?! Vijftig kilo!'

Shirma deelt zijn verhaal en daarnaast ook voor- en na-foto's van haar strijd tegen de kilo's. Inmiddels heeft de zangeres haar afvalgeheim verklapt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Aretha Franklin's familie keek bij concert Shirma Rouse

Een jaar geleden ging het roer drastisch om. De zangeres had het plan om negentig dagen lang elke dag te sporten. Dat hield ze goed vol en daarom kreeg ze in november nog een steuntje in de rug van Fajah Lourens. De killerbody-goeroe stuurde haar een heel pakket om te helpen haar doel te bereiken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

50 kilo lichter: Shirma Rouse verklapt haar afvalgeheim

Shirma deelt op Instagram video's en foto's van haar voortgang. 'Nooit gedacht dat ik dit zou kunnen! Heb mezelf verrast! Trotser dan trots op hoever ik ben gekomen!' schrijft ze bij een video waarin ze plankend in beeld is.

Een dieet waar veel (internationale) sterren bij zweren is het ketodieet. Wat dat precies inhoudt, zie je in onderstaande video.

De sterren zweren bij het ketodieet

04:37

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!