Beeld © ANP

Moeder Dotan gekwetst door opmerking: 'Ik ben niet gevaarlijk'

26 mei 2020 21:21

Het gaat Dotan momenteel weer voor de wind. De zanger heeft het trollen-debacle naast zich neergelegd en richt zich op nieuwe muziek. Zijn moeder, schrijfster Patty Harpenau, hoopt dat er binnenkort ook ruimte is om nader tot elkaar te komen, zo vertelt ze in 'Privé'.

"Ik ben voor Dotan altijd een goede moeder geweest"

De zanger en zijn moeder liggen al langere tijd in de clinch met elkaar en hebben geen contact meer. Een keuze die door Dotan gemaakt is, zo stelt de schrijfster. “Ik ben voor Dotan altijd een goede moeder geweest. Ik heb altijd contact willen houden met mijn zoon, maar hij heeft ervoor gekozen om geen contact meer met mij te zoeken”, zo vertelt ze in het weekblad.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dotan gooit alles nu écht helemaal open

Volgens Patty heeft de zanger haar flink pijn gedaan met bepaalde uitspraken. Een van die uitspraken deed Dotan in Kunststof op NPO Radio 1. Hier zei hij dat hij het ‘veiliger’ vond om geen contact meer te hebben. “Geloof me, dat doet ontzettend veel pijn. Ik ben geen gevaarlijk mens. Ik ben zijn moeder en houd ontzettend veel van hem.”

Toch hoopt ze dat zij en Dotan in de toekomst nader tot elkaar kunnen komen. “Dotan heeft ontzettend veel talent en ik heb hem overal in gesteund. (…) Ik hoop zo dat hij mij ooit weer wil ontmoeten, ondanks zijn besluit om me niet meer te willen spreken en zien.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dotan: 'Quarantaine met mijn vriend is ultieme relatietest

Dotan vertelde onlangs in RTL Boulevard uitgebreid over zijn nieuwe muziek, dat zie je hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!