Afrojack Beeld © ANP

Verloofde Afrojack wil geen mondkapjes op haar droomhuwelijk

27 mei 2020 14:01

Afrojack (32) ging vorig jaar tijdens kerst op één knie voor zijn liefje Elettra Lamborghini (26). De twee hopen dit jaar te gaan trouwen, maar het is nog maar de vraag hoe hun grote dag eruit gaat zien.

"Ik denk wel dat het dit jaar gaat gebeuren, maar we moeten het wel echt zeker weten"

Elettra vertelt aan RTL Boulevard dat ze al wel een datum geprikt hebben, maar dat ze het nog even geheim houden. Het coronavirus zou zomaar roet in het eten kunnen gooien. "We willen het echt zeker weten." Een ding weet ze wel zeker: "We willen het natuurlijk niet vieren met een mondkapje op."

De verloofde van de dj gaat er vanuit dat ze gewoon dit jaar in het huwelijksbootje kunnen stappen. "Ik denk wel dat het dit jaar gaat gebeuren, maar we moeten het wel echt zeker weten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Advocaat Afrojack: 'Zal alsnog miljoenen belastingschuld betalen'

Over haar droombruiloft heeft de erfgename van het Italiaanse automerk al wel nagedacht. "Ik wil niet te veel kitsch en niet te veel mensen. Het moet intiem zijn en om ons draaien." 

Het huwelijk zal in Italië plaatsvinden, met misschien een klein Nederlands tintje. "Ik ben nog nooit naar een Nederlandse bruiloft geweest, maar misschien wordt het een mix van allebei."

De coronacrisis heeft niet alleen maar narigheid gebracht voor het stel. Nu ze samen in quarantaine zitten, is hun relatie beter dan ooit. "Ik ben heel blij met hem, want we hebben nooit ruzie. We hebben een gezonde relatie." Ze is hartstikke happy met haar aanstaande. "Ik heb nog nooit zo'n goede man ontmoet. Ik kan niet blijer zijn."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

538 stopt met shows van Afrojack en Guetta

Elettra is net als Afrojack werkzaam in de muziek. Zij heeft allerlei reggaetonhits op haar naam staan.

Afrojack heeft een dochtertje uit een eerdere relatie met Amanda Balk.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!