Beeld © ANP

Anna Nooshin laat zich flink onder handen nemen

27 mei 2020 15:49

De zwarte lokken van Anna Nooshin (33) zijn verleden tijd. De influencer deelt op haar Instagram Stories dat ze een behoorlijke transformatie is ondergaan. Ze is voor een coupe soleil gegaan.

"Ik vind het leuk om uit te proberen"

Blondines hebben meer lol, klinkt het Engelse spreekwoord. Anna heeft het ter harte genomen en haar zwarte kapsel ingewisseld voor een platinablonde. De influencer deelt haar nieuwe toupetje met haar volgers. Ze heeft namelijk een bijna witte pruik laten aanmeten, blijkt uit haar Instagram Stories. 'Babyhaartjes aan het creëren', schrijft ze erbij. 'Het is de eerste poging, maar ik zal er beter in worden. Ik vind het leuk om uit te proberen.' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Anna Nooshin wil tussen de lakens vernederd worden

Anna probeert de laatste tijd wel meer nieuwe dingen uit. Zo is ze benoemd tot ambassadeur van het merk Kylie Skin van de grootste influencer ter wereld, namelijk Kylie Jenner. Het huidmerk is sinds kort in Nederland verkrijgbaar en daarom deed ze een review op Instagram. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zangeres Merol drijft de spot met Anna Nooshin

Maar Anna moet wel uitkijken, want ze krijgt te maken met flink wat concurrentie. Niemand minder dan Connie Witteman is uit op haar influencer-kroon, zoals te zien is in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!