Beeld © ANP

Xelly Cabau ziet sprookjeshuwelijk in rook opgaan

27 mei 2020 16:31

Het hardnekkige coronavirus gooit ook bij de visagiste roet in het eten. Xelly zou eigenlijk 1 juli haar jawoord geven in het zonnige Italië, maar dat zit er momenteel niet in. "Jullie zagen hem vast al aankomen", brengt ze haar volgers op de hoogte.

"De liefde tussen Beer en mij zou er nooit minder om worden"

Xelly laat op Instagram weten dat ze besloten heeft haar huwelijk te verplaatsen naar volgend jaar. Op haar YouTube-kanaal geeft ze wat meer uitleg en vertelt ze dat, toen duidelijk werd hoe erg de wereld eraan toe was, ze er al vanuit ging dat het feest niet door kan gaan. Het stel besloot te wachten met het officieel cancelen totdat alle vliegtickets op orde waren. "Veel mensen hadden al een ticket geboekt en wij hebben zelf ook natuurlijk van alles geboekt aan overnachtingen", vertelt ze. "Maar we wilden natuurlijk vooral voor de gasten dat ze niet voor niks een ticket hadden geboekt en wel hun geld terug konden krijgen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Xelly Cabau deelt bizarre lifehack tegen de quarantaine-kilo’s

Die zekerheid duurde volgens haar enorm lang, maar inmiddels hebben alle vliegmaatschappijen laten weten dat de gasten vouchers krijgen. Xelly: "Dat stelt ons heel erg gerust en daarom wilden we pas op dat moment zeggen: het gaat niet door en we verplaatsen het naar volgend jaar." Natuurlijk vindt de make-up lover het enorm jammer dat ze haar grote dag moet uitstellen, maar ze blijft positief. "De liefde tussen Beer en mij zou er nooit minder om worden. We zijn gezond en gelukkig en dat is het allerbelangrijkste. Elke dag is een feestje en bovendien zijn we momenteel met de verbouwing bezig en zijn we druk zat."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Xelly Cabau over afvalrace: 'Bij mij is het vaak alles of niets'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!