Beeld © ANP

Zo ziet Maik de Boer eruit mét haar

27 mei 2020 16:48

Hoewel hij inmiddels bekend staat om zijn gladgeschoren koppie, heeft Maik de Boer (59) vroeger wel degelijk haar gehad. Op Instagram deelt hij hoe hij er vroeger bij liep.

"Hier begon het allemaal"

Maik deelt op social media zijn 'eerste persfoto voor RTL4' en toen zag de stylist er nog behoorlijk anders uit. Hij is al jaren onmiskenbaar met zijn gladde hoofd, maar had vroeger toch echt een volle dos. 'Hier begon het allemaal en de rest is geschiedenis', grapt hij bij de foto. Het kiekje werd, blijkt uit de hashtags die de 59-jarige erbij zet, gemaakt voor het programma Life 4 You van Carlo Boszhard en Irene Moors. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maik de Boer eert de koning in z'n blootje

De opvallende verandering van toen naar nu levert Maik veel reacties op. 'Lekker stuk, hoor', vindt eentje. 'Leuke foto en nog steeds leuk', verzekert een ander hem. 'Je hebt een vriendelijke uitstraling', 'Toen was je al knap' en 'Leukerd' klinkt het. Eén volgers is groter fan van zijn uiterlijk nu: 'Ik zie je liever kaal.' Maik is niet de enige die het radicale besluit nam om haarloos door het leven te gaan, sinds de coronacrisis kiezen vele mannen ervoor. Leco van Zadelhoff geeft tips voor mensen die naar de kapper gaan in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!