Beeld © ANP

Frank Dane vindt teek op nogal intieme plek op zijn lichaam

27 mei 2020 17:05

Het tekenseizoen is in volle gang en daar weet de 538-dj alles van. Na een stukje wandelen zat Frank Dane (38) helemaal onder. Alleen de plekken van de beestjes doen vermoeden dat hij iets anders dan wandelen heeft gedaan in de buitenlucht...

"Dus ik doe mijn broek uit, ik doe mijn onderbroek uit en ik kijk en wat denk je?"

In zijn ochtendshow op Radio 538 vertelt de dj dat hij als eerste een teek bij zijn oksel spotte. "Ik stond gisteravond mijn tanden te poetsen en ik keek in de spiegel en ik zie iets zitten", begint hij het bizarre verhaal. "Ik kijk bij mijn oksel en ik zie zo’n pootje uit mijn lijf komen. En ik denk: wat zit daar nou joh? Dus ik probeer een beetje te pulken en ik trek en ik trek en het wordt steeds groter, en ik haal gewoon een teek onder mijn oksel vandaan.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frank Dane blij dat zijn vlucht niet ging

Even later vindt hij ook nog een teek op zijn arm, maar daar blijft het niet bij. “Ik moest denken aan iets wat mij eerder is overkomen, ik heb dat weleens gedeeld hier”, biecht hij vervolgens op. “Ik heb er weleens eentje op mijn… verhaaltje gehad”, vertelt hij. “Dus ik denk: aangezien ik eerder dáár een teek heb gehad… Dus ik doe mijn broek uit, ik doe mijn onderbroek uit en ik kijk en wat denk je? Teek nummer drie in mijn leuter. Nét voordat het zaakje begint, op het randje.” Wat een verhaal!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frank Dane mist eerste verjaardag zoontje door Olympische Spelen

Frank zit inmiddels meer dan een jaar op de plek van radio-icoon Edwin Evers. Met succes blijkt, want de 538 Ochtendshow is nog altijd nummer één in de ochtend. Lex blikt met het ochtendteam terug op een geslaagd 2019 in de video hieronder:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!