Beeld © ANP

Déze dame stoot Jessie Jazz Vuijk van de troon als mooiste vrouw

27 mei 2020 20:19

Jessie Jazz Vuijk is niet langer de knapste vrouw van Nederland, maar presentatrice Sylvana IJsselmuiden. Zij is woensdag door mannenblad FHM uitgeroepen tot Mooiste Vrouw van Nederland van 2020.

"Ik vind het een ongekende eer, want het is een fantastische titel"

Sylvana laat onder anderen Romee Strijd, Yolanthe Cabau, Doutzen Kroes en Zoey Ivory achter zich. Ook Romy Monteiro, Katja Schuurman, Abbey Hoes, Yasmin Karssing en Jessie Jazz Vuijk staan in de top tien van de zogeheten FHM500, het nummer waarin de vijfhonderd mooiste Nederlandse dames zijn geselecteerd.

"Ik kijk natuurlijk niet naar mezelf als sekssymbool, maar ik vind het alleen maar hartstikke mooi dat ik met hen vergeleken wordt. Ik hoop dat ik op dezelfde manier oud mag worden als deze gigantische vrouwen", laat de trotse winnares weten.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Kaj Gorgels zit vast in sexy satijnen pakje van vriendin Jessie

Sylvana IJsselmuiden is bekend als presentatrice van Dumpert, waar ze uitgroeide tot internetfenomeen. "Ik vind het een ongekende eer, want het is een fantastische titel. Ik ben ontzettend trots en dankbaar. Ik heb er best over nagedacht: waarom ik? Ik heb daar wel een antwoord op gevonden. De mentaliteit van altijd met beide voetjes op de grond blijven staan en jezelf nergens te goed voor voelen, heeft er denk ik voor gezorgd dat ik nummer 1 ben. Dan kom ik toch uit op mijn motto: uiterlijk straalt, innerlijk bepaald."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder 'zitten nog middenin' scheiding

Ter ere van het 20-jarig bestaan heeft FHM dit jaar in de vorm van de All Time Favorite Award een speciale prijs in het leven geroepen. Die gaat naar Yolanthe Cabau, die eerder drie keer de FHM 100 Sexiest verkiezing op haar naam schreef. Yolanthe: "Ik vind dit een supergroot compliment. Schoonheid is zeker niet het belangrijkste en smaken verschillen uiteraard", laat zij weten. 

Boegbeeld Yolanthe schittert wéér op cover FHM

02:04