Beeld © ANP

Pretty Little Liars-actrice Sasha Pieterse is zwanger

28 mei 2020 04:24

Pretty Little Liars-actrice Sasha Pieterse wordt voor de eerste keer moeder. De Zuid-Afrikaanse actrice maakte woensdag bekend dat ze vier maanden zwanger is.

"Moeder is mijn favoriete rol"

Pieterse is vooral bekend als Alison DiLaurentis uit serie Pretty Little Liars. Eind 2015 kondigde ze aan dat haar vriend Hudson Sheaffer haar ten huwelijk had gevraagd. Woensdag vierden de twee hun tweede huwelijksjubileum en besloten ze meteen het babynieuws bekend te maken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Feenstra bevestigt zwanger te zijn van eerste kindje

"We hopen dit lieve mensje in oktober te verwelkomen", schrijft Pieterse bij een foto waarop Sheaffer haar babybuik zoent. "Vandaag zijn we twee jaar getrouwd en er is geen betere moment om onze blijdschap te delen dan op de dag dat onze levens voor altijd veranderden (de eerste keer dan). Moeder is mijn favoriete rol."

De 24-jarige actrice kreeg een hoop felicitaties op haar post, onder meer van haar oud-collega's van Pretty Little Liars. Lucy Hale liet weten: "Ik ben zo blij voor jullie!" en Ashley Benson schreef "Ik hou van jullie ik hou van jullie ik hou van jullie". Troian Bellisario verklaarde helemaal in de wolken te zijn over het nieuws en dat de baby zich gelukkig mag prijzen met Pieterse en Sheaffer als ouders.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Cara Delevingne zet punt achter relatie met PLL-actrice

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!