Beeld © ANP

'Peter Jan Rens en Virginia definitief uit elkaar'

28 mei 2020 07:50

Het is over en uit tussen Peter Jan Rens (69) en Virginia van Eck (26). Het veelbesproken koppel bevestigt het nieuws aan ‘Privé’. Het is niet de eerste keer dat het stel er een punt achter zet, maar ditmaal lijkt het definitief te zijn.

"Houden van is ook loslaten"

UPDATE: Het stel heeft aan RTL Boulevard laten weten geen woord met het weekblad te hebben gewisseld en zegt verbijsterd te zijn. 

Peter Jan Rens en Virginia van Eck vormde zeven jaar lang een stel en hebben zelfs twee kinderen samen. De liefde lijkt nu echter ver te zoeken en Virginia zou zelfs al een nieuwe vlam hebben gevonden, zo meldde het weekblad. Geruchten over een breuk deden al langer de ronde. Virginia hintte op haar Facebook-pagina al op eventuele relatieproblemen. ‘Houden van is ook loslaten. Soms is loslaten veel krachtiger dan verdedigen of vasthouden’, schreef ze op Facebook.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

66-jarige Peter Jan Rens wordt weer vader

Het stel laat aan het weekblad weten dat ze inmiddels 'wel weer oké' zijn. Het is niet de eerste keer dat het hommeles is tussen de twee. Zo verliet Virginia in 2014 Peter Jan ook al eens, maar keerde uiteindelijk toch weer terug.

‘Meneer Kaktus’ en Virginia traden in 2017 in het huwelijksbootje en kregen zelfs een eigen tv-serie Doen ze ’t of Doen ze ’t Niet?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Peter Jan Rens wil Geef nooit op terug op televisie

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!