Beeld © ANP

Sylvie Meis lapt eigen regels aan laars en deelt zoete foto zoon

28 mei 2020 10:05

Het is groot feest voor Sylvie Meis (42) en haar zoontje Damián. Het jochie is namelijk alweer 14 jaar oud geworden en dat viert La Meis op een bijzondere manier. Ze breekt namelijk een van haar eigen gouden regels en plaatst een foto van Damián op haar Instagram.

"Ik hou meer van je dan ik ooit zou kunnen beschrijven"

De foto is van vier jaar geleden, maar Sylvie wil hoe dan ook haar zoon uit de media houden en plaatst om die reden al sinds 2015 geen foto’s meer van hem. Eerder vertelde ze nog dat de keuze om niks te delen heel bewust was. “Ik kan hem wettelijk gezien alleen tegen de paparazzi en het afdrukken van zijn foto beschermen als ik hem zelf ook niet meer laat zien”, vertelde ze in Hoge Bomen. Maar speciaal voor deze dag maakt ze een uitzondering.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Johan Derksen noemt Sylvie Meis 'gewoon een golddiggertje'

Sylvie deelt een zoet kiekje uit de oude doos en schrijft daarbij: ‘Van harte gefeliciteerd, mijn lieve Damián. Ik kan niet geloven dat je alweer 14 jaar oud bent. Ik hou meer van je dan ik ooit zou kunnen beschrijven.' Ook legt ze uit dat de bewuste foto vier jaar geleden is gemaakt. ‘De tijd vliegt. Ik ben zo trots dat je ik je moeder ben.’

Hoewel het bijzonder is dat Sylvie zo’n foto deelt, is het niet de eerste keer. Ook in 2019 deelde ze een kiekje met Damián voor zijn verjaardag.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lilly Becker en Sylvie Meis vliegen elkaar in de haren

Onlangs kwam Sylvie flink onder vuur te liggen na haar interview in Hoge Bomen. Ook hier ging het over haar besluit om Damián buiten de schijnwerpers te houden. Hoe dat precies zit zie je hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!