Beeld © ANP

Tweede boek Monica Geuze wordt niet wat je zou verwachten

28 mei 2020 16:15

De influencer gooit het over een volledig andere boeg voor haar tweede boek. In de 'ADF Podcast' vertelt Monica Geuze (25) dat daar namelijk geen geschreven tekst in komt te staan.

Monica kondigde begin dit jaar aan een tweede boek uit te brengen. Hoewel ze nog niet veel hierover los gelaten heeft, vond de shoot voor de cover een paar weken geleden plaats. In de podcast licht de YouTube-ster nog een tipje van de sluier op: het wordt namelijk geen geschreven boek. "En dat is alles wat ik er tot nu toe over ga zeggen", onthult ze met een mysterieus lachje.

De uitspraak van Monica kan van alles betekenen. Wordt het een audioboek? Gebruikt ze foto's? Of kiest ze weer voor sms'jes zoals ze eerder in haar tijdschrift deed?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vriend van Monica Geuze maakt halfnaakt zijn vlogdebuut

In de podcast gaat ze ook dieper in op de huidige situatie, die ze als erg heftig ervaart. Hierover vertelt Monica: "Je brengt tijd met je kind door die je normaal gesproken niet doorbrengt. (…) Ik heb nog geluk dat ik mijn werk zelf een beetje kan indelen. Maar als je moet werken en je hebt calls met je collega’s en je kind roept om je... dan word je helemaal gek." Haar ex Lars Veldwijk kan haar geen helpende hand bieden, want die is nog altijd in Zuid-Korea - waar de voetbalcompetitie inmiddels weer is begonnen.

Monica had vroeger zelf ook een podcast, maar die staat nu even op een laag pitje. "Ik vond het ook wel intensief. Mensen interviewen is echt een vak apart. Je moet echt tijd nemen om je in te lezen in je gast."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Volgers smeken Monica Geuze te stoppen met streng dieet

In 2017 bracht Monica al het boek My Way uit, waarin ze vertelde over haar weg naar haar succes en over de hoogte- en dieptepunten in haar leven. Eerder lanceerde Monica ook nog een eigen tijdschrift, waarin ze het achterste van haar tong liet zien.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!