Beeld © ANP

Sylvie, Rafael én Estavana vieren verjaardag (bonus)zoon Damián

28 mei 2020 15:51

Het is vandaag een extra zonnige dag bij Estavana Polman (27) en Rafael van der Vaart (37), maar ook bij Sylvie Meis (42). De zoon van Rafael en Sylvie, Damián, is namelijk jarig. Hij blaast veertien kaarsjes uit. En daar staat zijn hele modern family uiteraard bij stil, óók 'bonusmama' Estavana.

"Happy birthday knappe bink"

Op Instagram deelt Estavana een foto van Damián samen met haar dochtertje Jesslynn, dat ze samen met Rafael kreeg. 'Happy birthday knappe bink. Gefeliciteerd', schrijft de populaire handbalster bij de foto.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Rafeal en Estavana kunnen niet wachten tot ze Damián weer zien

Uiteraard staan ook de ouders van Damián stil bij zijn verjaardag. Vader Rafael deelt een filmpje van zichzelf en zijn zoon waarop de twee aan het voetballen zijn. 'Elke dag ben ik trots op je', schrijft hij daarbij.

Ook moeder Sylvie laat een felicitatie natuurlijk niet achterwege. Ze verbreekt zelfs haar eigen social media-beleid om haar zoon te kunnen vertellen hoe blij ze met hem is. 'Ik houd meer van jou dan woorden kunnen uitdrukken', schrijft ze bij een foto van zichzelf met Damián. 'Ik ben zo trots om jouw moeder te zijn.'

Door de coronacrisis waren Estavana en Rafael lange tijd gescheiden van Damián. In de video hieronder vertelt Estavana hoe lastig het was om zo lang uit elkaar te zijn.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!