Beeld © ANP

Familie Meiland breidt imperium uit

28 mei 2020 17:04

Sinds de lancering van hun eigen familiewijn, vloeit de drank rijkelijk op zowel Chateau Marillaux als in de Nederlandse huiskamers. Daarom voegen de flamboyante kasteelheer en zijn familie een nieuwe fles toe aan hun collectie. En niet zomaar eentje, maar van 1,5 liter! Genoeg dus om mee te 'wijnen wijnen wijnen'.

"Juist in deze ongezellige tijden hebben mensen behoefte aan iets feestelijks"

Martien en zijn familie houden ervan om het leven te vieren. En daar hoort een glaasje wijn bij natuurlijk. "Juist in deze ongezellige tijden hebben mensen behoefte aan iets feestelijks", vertelt hij trots. Zo kwam het idee om zowel de Chardonnay, de Merlot en fruitige Rosé ook in Magnums te gaan maken. Op Instagram deelt Martien het heugelijke nieuws met zijn volgers. "Wat een énig cadeau, maar ook leuk voor een feestje", zo prijst hij de producten aan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nog meer slecht nieuws over de toekomst van de familie Meiland

Een Magnum-fles staat voor de familie gelijk aan feestelijk genieten, iets wat we volgens hen vooral moeten blijven doen. "Samen zijn is niet meer zo vanzelfsprekend als het was. Maar in deze tijden staan we dichter bij elkaar dan ooit. We blijven positief en proberen zoveel mogelijk te genieten van het leven en dit te vieren."

Naast de wijnhandel hebben de Meilandjes natuurlijk ook nog hun chateau, maar zit een nachtje in het kasteel er nog wel in door alle maatregelen?

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!