Beeld © Married at first Sight

Chantal uit MAFS had naar gevoel moeten luisteren

29 mei 2020 12:22

Haar deelname aan 'Married at First Sight' zette het leven van de uitgesproken Chantal Huf (43) volledig op z'n kop. "Ik had nooit die trouwzaal in moeten lopen", vertelt ze nu aan 'De Telegraaf'.

"Ik kon op televisie niks zeggen want dan was ik arrogant, dom of lelijk"

Chantal kijkt met gemengde gevoelens naar haar deelname. Hoewel ze geen spijt heeft, had 'Wenkie' de stap waarschijnlijk niet genomen als ze had geweten hoeveel ellende ze over zich heen zou krijgen. Week na week werd de Haagse dame voor van alles uitgemaakt op Twitter. " Dat varieerde van ’hoer op leeftijd’ tot ’Barbie’, en ik ben zelfs bedreigd. Dat ik het waard was om een nekschot te krijgen", vertelt ze openhartig.

"Ik vond het ook frustrerend. Ik gaf mezelf echt bloot in het programma... Daar mocht de hele natie een mening over hebben, maar zélf kon ik op televisie niks zeggen want dan was ik arrogant, dom of lelijk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dag verveling: Videoland komt met negen extra seizoenen MAFS

Volgens Chantal is er tijdens het programma een typetje neergezet en is ze zo niet in het echt. Ook de huwelijksreis is volgens haar verdraaid. Zo vertelt ze: "Henk en ik hebben ook echt wel gelachen, maar dat werd niet uitgezonden. Het leek alsof ik alleen maar met mijn telefoon bezig was, maar het ’waarom’ zag je niet." 

Helaas bleek Henk niet de juiste man en na het programma gingen ze ieder hun eigen weg. Chantal: "We hebben niet eens nummers uitgewisseld. Ik had best nog wat dingen willen ophelderen, maar hij heeft nooit meer gereageerd. Prima, Henk was toch niet de man voor mij."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

MAFS-Chantal wil even niet aan mannen denken

Henk vond wél de liefde na zijn deelname. In RTL Boulevard vertelde hij er uitgebreid over.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!