Beeld © RTL Boulevard

Boer Geert uit BzV heeft Ingrid alweer gedumpt

29 mei 2020 12:41

De wauw-factor: dat is wat boer Geert zocht én in Ingrid gevonden dacht te hebben. Waar het stel onlangs nog aan RTL Boulevard vertelde voor de volle 100 procent verliefd te zijn, is het vuur nu al gedoofd. Ingrid laat zelf weten dat de keuze niet bij haar vandaan kwam.

"Helaas is het bij een kusje gebleven"

Ingrid deelt op haar eigen Instagram een foto van haar en boer Geert, maar meldt daarbij zeer vervelend nieuws: ‘Hartstikke gezellig samen. Na de bekendmaking veel shit over ons en mij heen gekregen.’ Maar mogelijk was alle publiciteit toch de boosdoener, want volgens Ingrid vertelde Geert doodleuk dat hij ‘nu even niets wil’. ‘Helaas is het bij een kusje gebleven’, vervolgt ze. ‘Einde verhaal.’

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Boer zoekt Vrouw haalt oude koeien uit de sloot

Ze kan rekenen op veel verbaasde reacties, een daarvan luidt: ‘Wat jammer. Alsnog een leuke foto samen.’ Ingrid kan het niet laten om toch even te reageren. ‘Klopt, we hebben het gezellig gehad. Hij is een gezellige man, maar niet om te binden helaas.’ De twee leerden elkaar vlak na de opnames van Boer zoekt Vrouw. Ingrid trok de stoute schoenen aan en besloot hem een berichtje te sturen en van het een kwam het ander. 

De breuk staat in schril contrast met enkele weken geleden. Toen vertelden de twee tortelduifjes nog helemaal in de wolken te zijn, dat zie je hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

BzV-Angela twijfelt aan toekomst met boer Geert

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!