Beeld © RTL Boulevard

Emma Heesters en vriend denken al aan gezinsuitbreiding

29 mei 2020 14:24

Emma Heesters (24) is druk aan de carrièreweg aan het timmeren, maar ook privé gaat het voor de wind. Sinds kort heeft ze het namelijk erg gezellig met profvoetballer Wesley Hoedt (26), en ze laten er geen gras over groeien, zo vertellen ze aan RTL Boulevard.

"We vinden elkaar zo leuk"

Het is een spannende dag voor Emma. Vandaag komt haar eerste solosingle Waar ga je heen? uit, maar gelukkig heeft ze haar vriend Wesley, die haar zenuwen iets in bedwang kan houden. Het stel heeft hun relatie nog niet heel lang geleden wereldkundig gemaakt, maar delen al wel een dak boven hun hoofd. “We hebben nu sinds februari een relatie, en als het aan mij ligt gaat het nog heel lang duren”, glundert Emma. Het stel leerde elkaar via Instagram kennen. “Hij had mij een berichtje gestuurd en daar reageerde ik weer op. Zo zijn we aan het praten geraakt. Het klikte gewoon.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Emma Heesters vertelt over haar nieuwe liefde Wesley

Momenteel woont het stel samen in Alkmaar en zitten ze daar goed, aldus Wesley. “Het ligt volledig aan mijn voetbalcarrière, en Emma heeft hier een carrière en hopelijk binnenkort ook wereldwijd, daar mag ze supertrots op zijn. En wat er met mijn carrière gebeurt, gaan we wel zien. Voor nu zitten we hier goed.”  

“Het is heel fijn om iemand te hebben die de showbizz kant snapt”, vertelt Emma over haar vriend. “En hij is ambitieus en we kunnen heel goed sparren.” De tortelduifjes hebben het niet alleen nu heel gezellig, maar denken ook zeker na over de toekomst. Op de vraag of een bruiloft of eventueel kinderen in het verschiet liggen, vertelt Wesley: ‘Ja, ik denk het uiteindelijk wel. Voor mij in ieder geval wel.” Emma legt uit dat ze het er wel over hebben gehad: “We hebben het er heel snel over gehad. We vinden elkaar zo leuk en we hebben allebei zoiets van: jij bent gewoon de ware voor mij. Dat zal zeker in de toekomst wel gebeuren. Misschien ook wel een kindje.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Emma Heesters pronkt met nieuwe liefde op Instagram

Maar het stel wil eerst focussen op hun carrière, maar laten zo’n dag als vandaag zeker niet zomaar voorbijgaan. “Ik vind het heel belangrijk om mijlpalen samen te vieren, dus ik denk dat w vanavond wel een fles champagne openen.”

Emma Heesters én haar vriend Wesley Hoedt vertellen vanavond in RTL Boulevard uitgebreid over hun liefde en de nieuwe muziek. RTL Boulevard is om 18:35 uur te zien op RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!