Beeld © ANP

Lady Gaga wilde met diamant van 30 miljoen naar Taco Bell

29 mei 2020 18:18

Lady Gaga was vorig jaar na het winnen van een Oscar zo blij dat ze even vergat dat ze een geleende diamant van 30 miljoen dollar om haar nek had hangen. De zangeres bleef de ketting dragen en wilde er zelfs mee naar een vestiging van fastfoodketen Taco Bell, blikt ze vrijdag terug in The Graham Norton Show.

"Iedereen was geschrokken dat ik hem nog steeds droeg"

De 34-jarige Gaga had nooit verwacht dat ze met het beeldje voor het nummer Shallow, uit A Star Is Born, naar huis zou gaan. "Mijn zus en ik dronken veel champagne backstage, toen we weggingen had ik dat aan niemand verteld en had ik nog steeds de diamant om."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lady Gaga en Ariana Grande presenteren het weerbericht

De geleende steen van Tiffany & Co kwam met een team van beveiligers, dat niet zo blij was met de actie van de zangeres. "Iedereen was geschrokken dat ik hem nog steeds droeg. Toen ik naar Madonna's huis ging (voor een afterparty, red.) keken beveiligers me scheef aan."

Toen Gaga klaar was met feesten en een snack wilde halen bij Taco Bell, stopten ze haar. "Mijn auto werd aangehouden en de beveiligers van Tiffany haalden hem beleefd van mijn nek."

De gigantische diamant, die eerder om de nek hing van Audrey Hepburn, is het duurste sieraad dat ooit tijdens een uitreiking van de Oscars werd gedragen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lady Gaga kan (nog) niet stoppen met alcohol

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!