Beeld © ANP

Katja Schuurman kon het vroeger goed vinden met André Hazes

31 mei 2020 15:03

Wie had dat gedacht? Katja Schuurman (45) deelt op Instagram een kiekje uit de doos, waarop ze te zien is met de overleden André Hazes. De presentatrice en de zanger konden het ogenschijnlijk goed vinden met elkaar.

"Ik wil het verhaal achter deze foto wel weten"

André ligt met zijn hoofd op schoot bij Katja in de foto op Instagram. 'Dat opruimen heeft ook z’n leuke kanten; je komt weer ‘s wat tegen!', schrijft ze erbij. De presentatrice heeft een haar huis een schoonmaakbeurt gegeven en kwam de polaroid 'uit de oude doos' opeens tegen. In de foto tagt ze de zoon van de overleden zanger. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Zwangere Katja heeft geleerd om eigen koers te varen

Katja's volgers zijn dolenthousiast over de foto. 'Ik wil het verhaal achter deze foto wel weten', aldus een nieuwsgierig aagje in de reacties. 'Dat is nou eens een leuke vondst', stelt een ander. 'Wat cool zeg!', 'Legendarische foto' en 'Geweldig' vinden de volgers van de Beter Laat Dan Nooit-presentatrice. 

Tijdens de opnames van Beter Laat Dan Nooit ging Katja langs voor haar twaalf weken echo en nam een bijzondere gast mee. Je ziet het in de video hieronder. 

Katja Schuurman heeft bijzondere gast bij twaalf weken echo

01:03