Beeld © ANP

Familiediner-presentator Bert van Leeuwen opnieuw opa geworden

31 mei 2020 16:54

Het familiediner van 'Het Familiediner'-presentator Bert van Leeuwen (60) wordt verder uitgebreid. De dochter van de tv-persoonlijkheid is namelijk bevallen van een dochtertje.

"Zo trots"

Bert is alweer opa geworden. De dochter van de Het Familiediner-presentator is bevallen van een dochtertje. Pauline deelt de geboorte van haar dochtertje Luna Kate op Instagram. 'Zo trots is Lymée op haar zusje', schrijft ze bij een aandoenlijke foto van haar oudste kindje met haar jongste. Pauline wordt overspoeld met felicitaties. Zo ook van haar schoonzus Romee Strijd, die het moment deelt met haar eigen volgers in haar Instagram Stories. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Romee Strijd en man Laurens in verwachting van eerste kindje

Pauline en Romee waren héél eventjes tegelijkertijd zwanger en legden het moment ook vast voor hun volgers. 'Zo speciaal om dit nog even te kunnen delen', schreef Berts dochter bij het kiekje. Romee is getrouwd met Laurens, de zoon van Bert. De twee verwachten binnenkort hun eerste kindje samen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bert van Leeuwen houdt gewicht en kijkcijfers bij in agenda

De zwangerschap van Rome en Laurens ging niet zonder slag of stoot, lieten ze weten. Het Victoria's Secret-model deelde op Instagram dat ze zeven jaar lang niet ongesteld was geworden en te horen kreeg waarschijnlijk niet een kindje te kunnen dragen. Uiteindelijk is het wel gelukt. De twee vertelden al eerder openhartig over hun grote droom om ouders te worden. Je ziet het in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!