Beeld © ANP

Thierry Baudet stelt huwelijk met zijn verloofde Davide uit

01 juni 2020 14:10

Er worden voorlopig nog geen trouwringen uitgewisseld. Thierry Baudet (37) en zijn verloofde Davide Heijmans (24) wilden in het huwelijksbootje stappen, maar die plannen zijn voorlopig van de baan. Dat vertelt de politicus aan RTL Boulevard.

"Eigenlijk mag ik daar niks over zeggen, maar ik zal het ook niet ontkennen"

Thierry ging vandaag met Dries Roelvink de Volendamse 'daik' op om te vieren dat de horeca sinds maanden weer de deuren mogen openen. Reden voor een feestje op gepaste afstand, maar van een huwelijksfeest is voor de Forum van Democratie-leider voorlopig geen sprake. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Thierry Baudet geniet van vakantie met zijn liefje

Dries vraagt hem ernaar. "Wij hebben hier in de wandelgangen gehoord dat u uw huwelijk met Davine heeft uitgesteld vanwege corona. Is dat waar?" Lachend geeft de politicus antwoord. "Eigenlijk mag ik daar niks over zeggen, maar ik zal het ook niet ontkennen."

De liefde tussen het koppel zal er niet minder om worden, want Thierry post met regelmaat verliefde kiekjes op social media. Meestal doet hij dat met weinig woorden, maar op Prinsjesdag schreef hij een kleine ode aan zijn verloofde. 'Zo vereerd om de mooiste vrouw van de planeet naar Prinsjesdag te mogen vergezellen!'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!