Beeld © ANP

Marieke Elsinga neemt Mattie op de hak met scherpe grap

01 juni 2020 16:22

Marieke Elsinga (33) is de beroerdste niet. De mondkapjes die ze in huis heeft gehaald, deelt ze met liefde met haar radiocollega Mattie Valk (35). Al moet hij het daarna wel ontgelden.

"Nee, Mattie doet hem op op de fiets. O nee, die heeft hij ook niet"

Nadat Mattie het niet kan laten om Marieke te vertellen dat het geen gezicht is als zij een mondkapje opzet, is hijzelf aan de beurt. Hij wil dolgraag een mondkapje krijgen van zijn collega, maar ja... Waarvoor eigenlijk? De radio-dj heeft een goed contract en hoeft absoluut niet met het openbaar vervoer naar z'n werk te komen.

"Geef mij er ook maar eentje", zegt Mattie. "Voor al je ov-reizen", grapt een collega. Mattie: "Wat is dit nou voor steek onder water?" Marieke kan het niet laten om de grap in te koppen. "Nee, Mattie doet hem op op de fiets. O nee, die heeft hij ook niet."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marieke Elsinga tegen Rob Goossens: 'Je hoeft toch niet zo zuur te doen!'

Mattie hoeft ook niet met de fiets naar het werk. Nadat hij met Wietze de Jager dreigde te vertrekken voor de radiotransfer van het jaar naar Sky Radio, bood Qmusic hem een zak geld en een Tesla aan. Of Mattie daadwerkelijk met een dure Tesla naar z'n werk gaat is niet bekend. Naar eigen zeggen heeft hij de auto nooit gekregen. 

Onlangs had Marieke aan de desk van RTL Boulevard nog een discussie met Rob Goossens (zie video). Ze begreep niet dat de mediadeskundige zich zuur opstelde na een grap van Giel Beelen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!