Beeld © Wessel de Groot

Financiële klap voor de Meilandjes: zóveel lopen ze per dag mis

01 juni 2020 21:30

Zo succesvol als 2019 was voor de familie Meiland, zo zwaar is 2020. Door het coronavirus mogen ze al maanden geen gasten ontvangen en dat loopt flink in de papieren. Erica vertelt hoeveel inkomsten ze per dag mislopen.

"Maar luister, dan gaan wij toch failliet?"

Na weken de kop in het zand te hebben gestoken, moet Erica dan toch de waarheid onder ogen komen in de nieuwste aflevering van Chateau Meiland. Ze rekent uit hoeveel geld er per week de kas verlaat nu de overnachtingen door het coronavirus geannuleerd worden.

Het is een niet te missen 8.500 euro voor één week, wat erop neerkomt dat de familie 1000 euro per dag verdient met het verhuren van de chambres.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meilandjes hebben ondanks financiële klap reden om te lachen

Zodra Maxime het nieuws hoort, probeert ze meteen in oplossingen te denken. "Maar luister, dan gaan wij toch failliet? En dat geld hebben we nog niet uitgegeven, want dan hebben we helemaal een probleem hè? Dan moet er iemand de prostitutie in."

Martien wil daar niks van weten. "Doe is niet zo raar! Ik ga niet in de prostitutie. Wat een rare praat." Maar hoe moet het nu verder? Je ziet het in onderstaande video.

Chateau Meiland is elke maandagavond om 20:30 uur te zien op SBS 6. Uitzending terugkijken kan hier

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!