Beeld © ANP

'Dit exorbitante bedrag gaf Kylie Jenner laatste maanden uit'

02 juni 2020 09:57

Onlangs kwam Kylie Jenner (22) negatief in het nieuws. De piepjonge onderneemster stond een jaar lang bekend als de jongste miljardair ooit op de 'Forbes'-lijst. Het magazine claimt echter dat Kylie heeft gelogen over haar vermogen, wat zij op haar beurt weer ontkent. Nu wordt duidelijk waar Kylie haar geld de laatste maanden aan heeft gespendeerd... en ze heeft flink wat uitgegeven.

De advocaat van Kylie, Michael Kump, noemt de aantijgingen van Forbes directe leugens. Uit nieuwe rapporten die The Daily Mail in handen heeft wordt duidelijk waar Kylie haar geld aan zou hebben uitgegeven. Zo zou ze bijvoorbeeld een vliegtuig ter waarde van ongeveer 70 miljoen dollar hebben gekocht én dat hebben laten customizen zodat het bij het verjaardagsthema van dochtertje Stormi (2) paste: Stormi World.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Kylie Jenner 'kan de bak in draaien' na foutief melden vermogen

Uit de documenten blijkt verder dat Kylie meerdere huizen heeft gekocht dit jaar. In april kocht ze een vakantiehuis ter waarde van 37 miljoen dollar. Verder heeft ze nog stukken grond gekocht naast haar eigen huis voor 12 miljoen dollar en ze heeft ook nog een stukje grond gekocht in Palm Springs, Florida. Dat stukje kostte 'maar' iets meer dan 3 miljoen dollar en is gelegen naast het vakantiehuis van haar moeder, Kris Jenner.

Dat voor de verjaardag van Kylies dochter kosten nog moeite gespaard worden, blijkt wel uit onderstaande video.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!