Beeld © ANP

'Victoria kreeg miljoen ondanks afwezigheid bij Spice Girls-tour'

2 juni 2020 09:48

De hele wereld stond te juichen toen bekend werd dat de Spice Girls een reünie-tour gingen doen. Een smet op de hereniging van de populaire meidengroep was de afwezigheid van Victoria Beckham (46). Iedereen leek dat jammer te vinden, behalve Posh Spice zelf. Nu lijkt duidelijk te worden waarom: ze heeft er volgens 'The Sun' namelijk dik aan verdiend.

Volgens rapporten die The Sun in handen heeft kreeg Victoria bijna één miljoen pond voor de tour, terwijl ze er dus niet aan meedeed. Nieuwe gegevens lieten namelijk zien dat het bedrijf 'Spice Girls Limited' vorig jaar 4,5 miljoen pond winst maakte. Dat betekent dat Victoria recht heeft op één vijfde van dat geld.

The Sun meldt tevens dat Victoria, met de bijna negen ton in euro's die ze aan de Spice Girls verdiende, veel meer verdiende dan met haar eigen modebedrijf. Daar zou ze 'maar' twee ton mee hebben verdiend. Wie het kleine niet eert...

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Victoria Beckham bedolven onder kritiek na aanvragen staatssteun

Een tijdje terug sprak RTL Boulevard met Mel C. Zij deed een bijzondere onthulling over de toekomstplannen van de Spice Girls. Je ziet het in de video hieronder.

Mel C: 'Er zou weer een Spice Girls-reünie kunnen komen'

04:13

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!