Beeld © ANP

Bibi Breijman had na ontmoeting nog nét geen hekel aan Waylon

02 juni 2020 15:27

De YouTube-ster klapt in een interview met 'VROUW Magazine' uit de school over haar relatie met Waylon en vertelt dat het niet bepaald liefde op het eerste gezicht was. "We waren absoluut niet verliefd toen hij mijn coach was tijdens 'It Takes Two'. Ik mócht Willem niet eens", aldus Bibi Breijman (28). 

"Pas tegen het einde van het programma, ging ik hem als mens waarderen"

"Al die vrouwen die zo tegen hem aan kwijlden, ik vond het vooral irritant", vervolgt ze. Bibi biecht zelfs op dat ze tussen de opnames door regelmatig ruzie hadden. "Pas tegen het einde van het programma, ging ik hem als mens waarderen."

De vonk sloeg echter toen nog niet over. Dat gebeurde pas toen de rockster haar vroeg voor zijn concerten in Ahoy. Nog vóór de eerste show waren de tortelduifjes een setje. Hierover vertelt de voormalig Oh Oh Cherso-ster: "Privé is hij veel liever dan wanneer hij aan het werk is. Willem is heel emotioneel. Ik vind het mooi dat hij zo openstaat voor alles."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bibi Breijman zou willen dat ze de tijd even stil kon zetten

Of hun liefde in de toekomst nog wordt bezegeld met een ring? Hoewel Bibi daar nooit van droomde, denkt ze er anders over sinds de komst van dochtertje Teddy. Bibi: "Het lijkt me alleen leuker om te wachten totdat Teddy wat ouder is, zodat zij ook een rol kan vervullen op de bruiloft. Dat ik haar een camera geef en zeg: 'Jij bent vandaag de fotograaf!'"

Naast haar gezin zal muziek altijd Bibi's grote liefde blijven. Momenteel doet de jonge moeder veel schrijfsessies via Skype en ook tijdens haar burn-out heeft ze veel geschreven, vooral gedichten. Over deze moeilijke tijd is Bibi ook erg open. Zo vertelt ze dat ze vóór haar inzinking alleen bezig was met overleven. "Het werk van een YouTube-ster wordt door veel mensen niet serieus genomen en ik wilde steeds maar bewijzen dat het er wél toe deed. Terwijl ik stiekem zelf ook enigszins was gaan geloven dat het allemaal niet zoveel voorstelde: een beetje je eigen leven filmen. Maar ik had nooit rust. Had geen privéleven meer. Alles moest gedeeld worden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Volgers van Bibi Breijman smelten van teder familiemoment

Ook Waylon schrijft regelmatig zijn gevoel van zich af. Zo droeg hij eerder al speciaal een nummer op aan zijn lief.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!