Beeld © ANP

Miljuschka maakt zich grote zorgen om haar kinderen

2 juni 2020 17:46

Hoewel veel ouders blij zijn dat hun kroost weer naar school gaat, is Miljuschka Witzenhausen (34) vooral erg bezorgd. 'Net als iedere ouder was ik voorbereid op de waterpokken. Maar op dit virus en de impact ervan was ik niet voorbereid', schrijft ze in haar wekelijkse column voor tijdschrift 'Flair'.

"Nu ben ik bang voor een virus dat rondwaart en de hele wereld platlegt"

Miljuschka laat weten dat het als vanouds weer dagelijks een race tegen de klok is om Rembrandt (10) en Felina (7) naar school te brengen. 'De ene dag gaat Felina, de andere dag Rembrandt. (...) Vroeg opstaan, wassen, opschieten met aankleden, snel ontbijten, vlug brood klaarmaken, de rugzak inpakken en zorgen dat we op tijd op school zijn', zo schetst ze de situatie. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Waarom Miljuschka een andere naam heeft in de serie Judas

Hoewel haar kids nu al een paar dagen naar school gaan, heeft de tv-kok het ritme nog altijd niet te pakken. 'Het is een beetje alsof ik maanden niet naar de sportschool ben geweest en ik mijn eerste fitnessles achter de rug heb. De volgende dag heb ik vreselijke spierpijn, maar de voldoening is groot,' schrijft ze. 'Zo is het ook met het weer naar school gaan van de kinderen. Na weken van rustig opstaan, op het gemakje douchen, ontbijten en achter het schoolwerk gaan zitten, valt de hectiek van de ochtend ons allemaal zwaar.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Miljuschka prijst leraren met ontroerende anekdote over dochter

Toch zijn de blije koppies van haar kinderen genoeg voldoening. Al vindt de presentatrice het nog best spannend om haar kids elke dag achter te laten. 'Gedachten spoken door mijn hoofd. Klopt het wel wat er gezegd wordt over kinderen en het coronavirus? Kunnen ze het inderdaad moeilijker krijgen? Of blijkt na een aantal weken dat we het gedrag van dit onbekende virus niet hebben kunnen voorspellen en wordt hij toch ziek? (...) Vroeger was ik bang dat ze vielen als ze hun eerste stapjes zetten, of dat ze hun hoofd stootten tegen de rand van de tafel. Nu ben ik bang voor een virus dat rondwaart en de hele wereld platlegt.'

Veel BN'ers maken zich nog altijd grote zorgen. Zo besloot Anouk zelf weer in quarantaine te gaan. In deze video vertelt ze er alles over.

Waarom Anouk besloot wéér in zelfquarantaine te gaan

05:02

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!