Beeld © ANP

Sacha de Boer en Rick Nieman praktisch uitgehuwelijkt

02 juni 2020 19:46

Het had zomaar anders kunnen lopen als de collega's van Sacha de Boer (53) en Rick Nieman (54) hen niet aan elkaar hadden gekoppeld. "We werkten toen met twee eindredacteuren die zagen dat wij niet alleen een leuk jong setje op televisie waren, maar daarbuiten ook heel goed bij elkaar pasten", doet de fotograaf nu een boekje open in tijdschrift 'Flair'.

"Ineens kwam het besef dat ik hem leuker vond dan misschien wel de bedoeling was"

Rick en Sacha werkten jaren samen bij Veronica Nieuwslijn, maar toch sloeg de vonk niet meteen over. "We hadden ook nog allebei een relatie, maar ik dacht wel meteen: wat ben jij een leuke jongen", vertelt ze nu. "Voor de eerste uitzending waren we samen gaan lunchen om het programma door te nemen en toen merkte ik al dat hij zo genoot van lekker eten en drinken. Dat had ik met mijn toenmalige vriend helemaal niet, die hield helemaal nergens van."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Miljuschka maakt zich grote zorgen om haar kinderen

Uiteindelijk waren het collega's van de twee die hen aan elkaar koppelde. "Of nee, ze hebben ons gewoon uitgehuwelijkt", lacht Sacha. Hoe ze ook haar best deed, als ze wat gingen drinken met de redactie kwam ze steeds bij Rick terecht. Sacha: "Ineens kwam het besef dat ik hem leuker vond dan misschien wel de bedoeling was. We passen ook zo goed bij elkaar. We hebben dezelfde levensinstelling, zijn beiden fanatiek en nieuwsgierig en heel erg optimistisch. Ik vind het heel fijn dat ik met iemand ben die niet zo snel zijn kop laat hangen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rick Nieman zet rapper Boef effe op z'n plek

Het hele interview leest je in de nieuw editie van Flair.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!