Beeld © ANP

Ferry Doedens niet langer welkom op set GTST

3 juni 2020 16:12

De set van 'Goede tijden, slechte tijden' ziet Ferry Doedens voorlopig niet van dichtbij. De acteur is op non-actief gesteld nadat hij in een YouTube-programma van Eddy Keur sprak over het niet zo nauw nemen met de maatregelen rondom het coronavirus. RTL bevestigt het nieuws aan RTL Boulevard.

"Ik heb nog geen een keer dat met de elleboog gedaan"

Het nieuws dat Ferry naar eigen zeggen 'acht weken lang met iedereen heeft geknuffeld' werd deze week breed opgepakt door de media. "Ik heb nog geen een keer dat met de elleboog gedaan", vertelt hij in het interview met Eddy Keur. Hoewel de acteur direct daarna het brandje probeerde te blussen via social media, was het kwaad al geschied. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ferry Doedens weer vrijgezel: 'Te veel verschillen'

Producent EndemolShine laat aan RTL Boulevard weten dat Ferry een verantwoordelijkheid heeft naar de collega's waarmee hij werkt. "Uiteraard hebben wij Ferry Doedens direct aangesproken op zijn gedrag. Van iedereen die bij ons werkt verlangen en verwachten wij dat zij zich aan de protocollen houden en dat iedereen zijn of haar eigen verantwoordelijkheid neemt ten behoeve van de veiligheid en gezondheid van alle collega’s. Wij hebben dit weekend noodgedwongen moeten beslissen dat Ferry Doedens minimaal twee weken niet kan deelnemen aan de repetities en buitenopnames van GTST, omdat hij aangeeft de afgelopen weken fysiek contact te hebben gehad met verschillende mensen."

Ferry belooft zich strikt te houden aan de richtlijnen van de RIVM, zodat hij snel terug kan keren in Meerdijk.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ferry Doedens: 'Ik ben minder ijdel dan vroeger'

Ferry werd in 2015 al eens ontslagen bij GTST. Destijds kostte zijn drugsprobleem hem zijn contract. Een jaar later maakte hij als Lucas zijn comeback. In onderstaande video doet hij een boekje open over zijn eigen goede en slechte tijden. 

Ferry Doedens doet een boekje open over zijn eigen goede en slechte tijden

04:22

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!