Beeld © Instagram @joybeune

Schaatsliefde Kjeld Nuis schittert in pikante fotoshoot

03 juni 2020 18:34

Ze is volgens 'FHM' de mooiste sportvrouw van Nederland én eindigde op plek 20 in de 'FHM500': Joy Beune (21). Speciaal voor het mannenblad begaf ze zich op glad ijs en deed ze een sexy fotoshoot. "Behoorlijk out of my comfortzone", aldus de schaatster.

"Dat ik zo’n figuur heb, ben ik natuurlijk wel trots op. Ik train er hard voor"

Joy Beune staat in een mooi rijtje met voormalig winnaressen zoals Jutta Leerdam, de vrouw met wie ze al sinds de junioren strijdt op de schaatsbaan. Andere winnaressen van de FHM Mooiste Sportvrouw award zijn Anouk Hoogendijk, Puck Moonen en Suzanne Schulting. Daar kan Joy Beune, de vriendin van topschaatser Kjeld Nuis, nu dus aan worden toegevoegd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kjeld Nuis deelt liefdesgeluk met foto van vriendin

"Het is iets waar ik heel trots op ben. Het is dan wel geen schaatstitel, maar het is wel mooi meegenomen", vertelt ze aan het blad. "Ik vind het leuk om met m’n uiterlijk bezig te zijn als ik de deur uitga. Maar ik kan ook wel echt een tomboy zijn door in m’n joggingsbroek met een bak M&M’s op de bank te hangen."

Als topsporter heeft Joy een lichaam waar menig vrouw jaloers op is, maar zelf is ze vooral blij met haar ogen. Hierover zegt ze: "Die hebben een speciale groene kleur. Die springen er altijd mooi uit vind ik." Dat ze nu haar eerste pikante shoot heeft gehad, vindt ze waanzinnig. "Het resultaat is echt onwijs mooi. Ik vind het zo bizar dat ik dit ben. Dat ik zo’n figuur heb, ben ik natuurlijk wel trots op. Ik train er hard voor. Al train ik niet voor een perfect lichaam, maar om zo hard mogelijk te kunnen schaatsen", aldus Joy.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Déze dame stoot Jessie Jazz Vuijk van de troon als mooiste vrouw

Yolanthe ging er met de titel All Time Favorite vandoor. Ook schitterde ze op de cover van het mannenblad.

De FHM500 met Joy en Yolanthe ligt nu in de winkels.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!