Beeld © Instagram @miljuschka

Miljuschka organiseert jaloersmakend kinderfeest voor dochtertje

3 juni 2020 19:29

Miljuschka Witzenhausen (34) heeft woensdagmiddag haar handen vol gehad aan een groep enthousiaste kids. Dochter Felina (8) vierde haar verjaardag en het werd een dag om nooit meer te vergeten.

"Ben zo trots op je!"

De tv-kok heeft zich geen zorgen gemaakt of wel 1,5 meter afstand gehouden kon worden. Miljuschka heeft namelijk onlangs haar woonboerderij volledig verbouwd en er is dan ook plek voor iedereen. En dat komt goed uit, want tijdens deze crisis kun je moeilijk gaan discobowlen of zwemmen. 

Miljuschka heeft daarom haar woning omgetoverd tot waar kinderparadijs inclusief stormbaan, heel veel ballonnen, koekjes in de vorm van drollen (ja echt!) en een indrukwekkende taart versierd met Pac-Man. Maar wat had je dan verwacht, met een kok als moeder?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Miljuschka maakt zich grote zorgen om haar kinderen

En daar blijft het niet bij; om de kinderen ook wat educatiefs mee te geven verrast de presentatrice de groep genodigden met een imker die alles weet over bijen en haar zoon gaf nog een lesje rivierkreeften vangen.

Om de geslaagde dag af te sluiten plaatst Miljuschka ook nog een foto van de jarige en haar smakelijke taart. 'Happy birthday mijn lieve meisje', luidt de tekst bij de feestelijke post. 'Ben zo trots op je!'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Waarom Miljuschka een andere naam heeft in de serie Judas

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!