Beeld © ANP

Stefania na geannuleerd songfestival toch geslaagd

04 juni 2020 13:32

Het annuleren van het Eurovisiesongfestival heeft Stefania Liberakakis toch nog iets positiefs opgeleverd. De Nederlands-Griekse zangeres, die Griekenland zou vertegenwoordigen in Rotterdam, heeft nu haar diploma kunnen halen.

"Hard werken loont"

'Geslaagd!', schrijft Stefania op Instagram bij een foto waarop ze de vlaggen van Nederland en Griekenland uit haar slaapkamerraam hangt. 'Na het annuleren van het songfestival besloot ik om me volledig op mijn schoolwerk te storten om toch te proberen mijn diploma te halen. Mijn quarantainedagen waren gevuld met het inhalen van lessen, lezen en proefwerken maken. Maar vandaag kan ik eindelijk zeggen: ik heb het gehaald!', zegt de 17-jarige zangeres trots. 'Hard werken loont.'

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Stefania mocht tweede halve finale songfestival aftrappen

Stefania kan zich nu in alle rust voorbereiden om volgend jaar alsnog naar het songfestival te gaan. De Utrechtse is door de verantwoordelijke omroep in Griekenland opnieuw geselecteerd.

In de video hieronder vertelt Stefania hoe veel zin ze had om Griekenland te vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!