Beeld © Instagram @catelynnmtv

Catelynn en Tyler uit Teen Mom verwachten weer een kindje

4 juni 2020 14:01

Alwéér babynieuws voor de sterren uit 'Teen Mom'. Nu zijn het Catelynn (28) en Tyler Baltierra (28) die heuglijk nieuws bekendmaken. De MTV-persoonlijkheden kondigen op Instagram aan dat ze in verwachting zijn van hun vierde kindje samen.

"Hoe zullen we hem noemen?"

Catelynn en Tyler werden bekend toen ze meededen aan 16 & Pregnant. Daarin gaven ze hun dochtertje Carly op voor adoptie. In vervolgserie Teen Mom zagen we hoe het tweetal samenbleef, trouwde en nog meer kindjes kreeg. Eerst kwam Nova Lee, toen Vaeda en nu is de vierde spruit op komst, vertellen ze vol trots op Instagram. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers Teen Mom spreken Maci aan op streng dieet zoontje

Niet alleen het babynieuws komt als een verrassing voor de fans van het Teen Mom-stel. Catelynn en Tyler krijgen namelijk voor het eerst een jongetje. 'Hoe zullen we hem noemen?' vragen ze aan hun volgers. Daarnaast delen ze de echofoto van het kleine mannetje. Wanneer het koppel zijn vierde kindje mag verwelkomen is onbekend. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom Leah haalt uit na walgelijke reacties over zieke dochter

Catelynn en Tyler zijn niet de enigen die binnenkort een baby verwachten. Ook Katy Perry gaat over een tijdje bevallen. Aan Bridget Maasland vertelde ze over haar zwangerschap en toonde ze haar groeiende babybuik.

Katy Perry laat gigantische babybuik zien aan Bridget Maasland

02:32

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!