Beeld © ANP

Kees van der Spek viert huwelijksdag met oude foto en oud kapsel

04 juni 2020 16:47

Precies zestien jaar geleden stond Kees van der Spek (56) met zweethandjes voor het altaar. Spijt van zijn keuze heeft 'ie nooit gehad. 'Ik zou haar metéén weer vragen', schrijft hij nog altijd even verliefd over mevrouw Van der Spek op Instagram.

"Ik zou haar metéén weer vragen"

Om de bijzondere mijlpaal te vieren deelt de journalist een aantal kiekjes uit de oude doos van de huwelijksdag. 'Vandaag 16 jaar geleden zei ze ja', luidt het bijschrijft.  Op de foto's valt Kees zijn unieke kledingkeuze meteen op en ook zijn pikzwarte coupe blijft niet ongezien. 'Mogen we een close-up van je haar?' grapt Evelien de Bruijn dan ook. Een ander laat onder de foto achter: 'Die man lijkt echt veel op Kees van der Spek, maar dan met zwart haar.'

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Kees van der Spek getest op hiv na beet zakkenroller

Onder anderen Viktor Brand en Kim-Lian van der Meij wensen het bruidspaar nog jaren vol liefde. 'En mevrouw Van der Spek uiteraard ook', schrijft de presentator. Kees reist al jaren de wereld rond op zoek naar oplichters, fraudeurs, en afpersers. Onlangs maakte hij een documentaire over grote groepen arme mannen uit Ghana, die zich online voordoen aan westerlingen als vrouwen en hen zo geld aftroggelen. In deze video vertelt hij er alles over.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

'Kees van der Spek weer gevraagd voor Expeditie Robinson'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!