Farrah Abraham Beeld © Getty Images

Farrah Abraham krijgt kritiek op merkwaardige actie bij protest

4 juni 2020 16:31

Farrah Abraham (29) geeft zichzelf een schouderklopje op Instagram nadat ze '20 mensen' op heeft laten pakken door de politie. De 'Teen Mom'-ster zette plunderaars op beeld en belde de autoriteiten om in te grijpen.

"Ik ben gezegend dat mensen als ik deze aarde bewandelen"

"Niet stelen van de apotheek!" schreeuwt Farrah naar de plunderaars in een filmpje op Instagram. Gedurende de protesten tegen politiegeweld en racisme in de VS wordt er ook geplunderd en vernield, en daar staat de Teen Mom-ster niet achter. "Ik heb jullie vastgelegd op camera. Jullie zijn criminelen", raast ze verder. Volgens de realityster heeft de politie 'dankzij' haar zo'n 20 personen achter de tralies gezet. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Catelynn en Tyler uit Teen Mom verwachten weer een kindje

'Ik gebruik mijn stem voor gerechtigheid. Ik bel de politie, leg alles vast op camera en geef de beelden aan de politie', schrijft Farrah bij haar Instagram-video. 'Ik ben gezegend dat mensen als ik deze aarde bewandelen en geven om winkeleigenaren en arbeiders.' De Teen Mom-ster is van mening dat ze alles doet voor veiligheid en gerechtigheid. 'Stop hier per direct mee', eist ze van de plunderaars. 'Ik bid dat onze kinderen in de toekomst hier niet aan worden blootgesteld.' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers Teen Mom spreken Maci aan op streng dieet zoontje

De opmerkelijke actie levert Farrah flink wat kritiek op. 'Je zou zelf opgesloten moeten worden voor wat je met je gezicht hebt gedaan', aldus één volger. 'Ik hoop dat ze deze video zien en je locatie achterhalen', meldt een ander. 'Bidden heeft in het verleden inderdaad enorm geholpen', zegt een ander sarcastisch. 'Je bent boos op de plunderaars, maar spreekt je niet uit over de moorden op zwarte mensen. Je bent onderdeel van het probleem', maakt een laatste volger duidelijk. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!