Marly van der Velden had moeite met vreemdgaan in GTST

08 juni 2020 08:07

In de eerste aflevering van 'Goede Tijden, Zomer Tijden' vertelt Marly van der Velden dat de struggles tussen Nina en Bing haar niet in de koude kleren is gaan zitten. Ze had er naar eigen zeggen flink moeite mee.

"Hoe kun je daarna weer gezellig op de bank zitten"

In het afgelopen seizoen zagen we hoe Nina het, achter de rug om van Bing, wel erg gezellig had met Daan. “Daar had ik wel echt moeite mee. Er was een scène dat ik net met hem naar bed was geweest en daarna moest ik weer met Bing gezellig op de bank zitten", zo vertelt ze. "Ik weet dat ik daarna heel lang met mijn dramacoach heb gezeten en zei: ik snap het gewoon niet. Hoe kun je daarna weer gezellig op de bank zitten en doen alsof er niks gebeurd is? Maar uiteindelijk kom je daar ook wel weer in”, vertelt ze.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Keert Martine Hafkamp ooit nog terug in GTST?

Goede Tijden, Zomer Tijden is gedurende de zomerstop iedere vrijdag te zien op RTLBoulevard.nl, GTST.nl en bij RTL XL. Ook zal Goede Tijden, Zomer Tijden vanaf 12 juni te zien zijn bij Videoland. Het programma wordt mede mogelijk gemaakt door Perfectly Basics.

Alles van Goede Tijden, Zomer Tijden kun je hier zien.

In de tweede uitzending van Goede Tijden, Zomer Tijden zijn Dorian Bindels en Jim Geduld te gast. De twee praten over de romance tussen Dorian en collega Bertrie Wierenga én komt ook het gedwongen vertrek van Jim aan bod.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marly van der Velden doet boekje open over romance op set GTST

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!