Beeld © MTV

EOTB keert terug: durf jij het op te nemen tegen een leger exen?

08 juni 2020 11:33

Het strand is weer leeg, maar het zal niet lang meer duren voordat de beruchte Tablet of Terror weer een heel leger aan exen die kant op stuurt. Sta jij sterk in je schoenen en kan je de oplopende temperatuur in de villa aan? Dan is 'Ex on the Beach: Double Dutch' op zoek naar jou!

Het zesde seizoen is pas net achter de rug, maar er staat alweer een nieuwe groep sexy singles te popelen om te genieten van de zon én elkaar. Die vrijgezelle dames en heren moeten wel nog even gevonden worden. Heb jij ook zo genoten van alle drama en denk jij dat jij de beruchte Tablet of Terror ook wel kan handelen? Dan ben jij misschien wel de perfecte kandidaat. Lekker relaxen is er niet bij; want voordat je het weet krijg je onverwachts bezoek... van je ex!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Binnenkort nóg drie seizoenen EOTB te zien op Videoland

Maar...je moet eerst wel wat vragen beantwoorden voordat je kan genieten van een heerlijke vakantie. Zo wil de show weten wat je momenteel doet, of je al eerder met je kop op televisie bent geweest, hoelang je al single bent, hoe je vrienden je zouden omschrijven, hoeveel exen je hebt en last but not least: waarom je de perfecte kandidaat bent voor het nieuwe seizoen.

Ben jij single en klaar voor een paradijs vol zon, zee, plezier en liefde? En durf jij het op te nemen tegen een legioen aan exen? Wacht dan niet en meld je hier aan voor het nieuwe seizoen. En de vraag blijft: welke ex is next?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Realitysterren Yasmine (EOTB) en Martin (Love Island) uit elkaar

Het zesde seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch kijk je terug bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!