Anouk Beeld © ANP

Hoe gaat het met Anouk na ziekenhuisopname?

8 juni 2020 13:18

Na het drinken van een smoothie werd Anouk (45) afgevoerd naar het ziekenhuis per ambulance. Het drinken van een gezond 'green powder'-drankje deed haar juist niet goed, vertelde de zangeres op haar Instagram Stories. Inmiddels lijkt het een stuk beter te gaan met de 'Voice'-coach.

"Jij bent een kanjer"

Het zijn turbulente tijden voor Anouk. De zangeres kreeg een allergische reactie op een green powder-drankje en zit alweer in haar eentje in quarantaine. Na de ziekenhuisopname geeft ze een teken van haar gezondheid op Instagram. 'Geniet van je dag', schrijft ze. Gedurende de coronacrisis heeft ze al meermaals een video van zichzelf opgenomen waarop ze een cover zingt. Ook dit keer maakt het diepe indruk op haar volgers. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Anouk vanmorgen afgevoerd naar het ziekenhuis

Het regent complimenten voor Anouks nieuwste cover op Instagram. 'Dit is wel de beste manier om wakker te worden', laat eentje weten. 'Jij bent het lichtpuntje van mijn dag', vertelt een ander aan de zangeres. 'Prachtig', 'Zó mooi' en 'Jij bent een kanjer' klinkt het verder in de positieve reacties. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Anouk niet aanwezig tijdens grote finale The Voice Kids

Anouk zit voor de tweede keer sinds de coronacrisis in zelfquarantaine. Waarom ze dat doet, zie je in de video hieronder. 

Waarom Anouk besloot wéér in zelfquarantaine te gaan

05:02

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!