Beeld © ANP

Familie Meiland maakt zich grote zorgen om gezondheid Martien

08 juni 2020 20:53

Het ziet ernaar uit dat het leven in een Frans chateau het lichaam van Martien Meiland niet veel goeds doet. In de 'Chateau Meiland' aflevering van vanavond wordt duidelijk dat de kasteelheer kampt met gezondheidsklachten. De familie maakt zich steeds meer zorgen om zijn benauwdheid.

"Maar ik weet gewoon dat het niet goed is. Ik voel het"

Toen Martien na een beroerde nacht met pijn op de borst zijn beklag deed bij Montana en Maxime, leek er nog niet veel aan de hand. Maar als hij een paar dagen later ook overdag klachten begint te krijgen, gaan de alarmbellen bij de dochters af. "Ben je nog benauwd?" vraagt Maxime. "Nee, ik ben niet benauwd", vertelt Martien. "Maar ik weet gewoon dat het niet goed is. Ik voel het. Dat voel je. Ik ga morgen naar de dokter."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meilandjes hebben ondanks financiële klap reden om te lachen

De Meilandjes moeten door alle reserveringen de hand op de knip houden. Dat betekent dat er een stuk minder gestookt wordt in het immense chateau. Zou de kou dan toch op de longen van Martien zijn geslagen? Hij krijgt met de minuut meer twijfels over zijn gezondheid.

"Hij kan toch corona hebben?" oppert Montana. "Misschien is het gewoon een longinfectie", constateert Maxime. Montana: "Dan ga je gewoon dood. Jouw longen zijn niet de sterkste van allemaal." Na speuren op het internet komen ze tot de conclusie dat Martien misschien wel een hartziekte heeft.

Alsof hij nog niet benauwd genoeg was, krijgt hij het nu nóg benauwder. "O, wat erg Maxime. Ik moet dit helemaal niet lezen." De kirrende Martien loopt inmiddels compleet op de zaken vooruit: "Ik wil denk ik toch 'Hemel & Aarde' van Edsilia Rombley op mijn begrafenis. Ze mag ook zelf op komen treden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chateau blijft leeg: Meilandjes annuleren alle reserveringen

De kwakkelende gezondheid van Martien is de zoveelste tegenslag op Chateau Marillaux. Onlangs sloeg de coronacrisis hard toe, zoals je ziet in onderstaande video.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!