Beeld © ANP

Kim Kardashian zet jarige 'koning' Kanye in het zonnetje

09 juni 2020 03:53

Kanye West mocht maandag 43 kaarsjes uitblazen, en daar stond echtgenote Kim Kardashian uiteraard bij stil op Instagram. Bij een foto van de twee schreef de realityster: "Van harte gefeliciteerd mijn koning."

"Het leven zou niet hetzelfde zijn zonder jou"

Op Twitter liet ze daar nog bij weten: "Ik ben dankbaar dat je altijd jezelf blijft en de wereld nooit laat veranderen wie je bent. Het leven zou niet hetzelfde zijn zonder jou." Daarbij deelde ze nog wat kiekjes, waaronder twee van haar echtgenoot met hun oudste zoon Saint. De muzikant toont daarop zijn bekende stoïcijnse blik, maar heeft wél een verjaardagshoedje met Bert van Sesamstraat op. West en Kardashian hebben vier kinderen: dochters North (6) en Chicago (2) en zoons Saint (4) en Psalm (1).

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kanye loopt mee met Floyd-protest in Chicago

Ook de rest van de familie liet van zich horen. Schoonmoeder Kris Jenner feliciteerde de rapper op Instagram en schreef daarbij: "Je bent een geweldige zoon, vader, echtgenoot, oom, broer en vriend. Bedankt dat je zo'n speciaal en belangrijk onderdeel van onze familie bent. Ik hou heel veel van je."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kanye West betaalt opleiding dochter George Floyd

Schoonzus Kourtney Kardashian deelde een paar foto's van zichzelf met Kanye en haar dochter Penelope, en liet weten: "Je inspireert me altijd om beter te worden. Fijne verjaardag!"

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!