Beeld © ANP

Sanne Vogel deelt familieportret met grote liefde en tweeling

10 juni 2020 15:13

Er gaat bijna geen dag voorbij of Sanne Vogel (36) plaatst een kiekje van haar perfecte gezinnetje op Instagram. De actrice beviel onlangs van een tweeling en doet de harten van haar volgers smelten met de zoete foto's van haar baby's.

"Wat heb je toch een mooi gezin!"

Sanne is de koning te rijk met haar gezinnetje. De actrice, die samen is met Melchior Schimmel, werd afgelopen januari voor het eerst moeder. En op social media deelt ze de jaloersmakende foto's van haar aandoenlijke tweeling. Dit keer staat haar hele gezin centraal. 'Familieportret', schrijft ze bij het zoete kiekje. Haar volgers krijgen er geen genoeg van en reageren massaal onder de foto. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sanne Vogel neemt afscheid van geliefde kater Meneertje

'Wat een prachtige foto', reageert één van Sanne's volgers onder de foto. 'Jullie staan er mooi op', vindt een ander van het familiekiekje. 'Wat heb je toch een mooi gezin!', 'Snoezige schattige kindjes' en 'Zo prachtig' merken anderen op. 'Op wie lijken ze nou? Op jou of op de vader?', vraagt één fan zich hardop af over de tweeling Loewy Bertus en Bella Jo. 

Sanne is dit jaar voor het eerst moeder geworden en krijgt binnenkort gezelschap van Katy Perry in de eerste-moeders-club. In de video hieronder toont de zangeres haar groeiende babybuik aan Bridget Maasland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!