Beeld © ANP

GTST-tortelduifjes Dorian en Bertrie moesten relatie geheimhouden

12 juni 2020 09:27

Uitgerekend op Valentijnsdag maakten 'GTST'-soapies Bertrie Wierenga (30) en Dorian Bindels (28) bekend verliefd te zijn. In een nieuwe aflevering van 'Goede Tijden, Zomer Tijden' vertelt de acteur nu álles over zijn liefdesleven.

"In het begin wil je het daar helemaal niet over hebben"

Niet alleen in Goede Tijden, Slechte Tijden is een verliefde Dorian te zien, ook buiten de set is hij hoteldebotel. En wel op één van zijn collega's: Bertrie Wierenga, die de rol van Shanti Vening speelt. De twee leerden elkaar kennen op de set van Nederlands langslopende soap en dat is dan ook précies de plek waar de vonk oversloeg. 

Omdat Dorian en Bertrie eerst zelf wilden uitzoeken in hoeverre er sprake was van echte liefde voordat ze lastige vragen zouden krijgen van collega’s, moesten de tortelduifjes hun gevonden liefdesgeluk een tijdje stilhouden. Hierover zegt Dorian: "Het is nieuws, dus dan krijg je er meteen vragen over. Terwijl in het begin wil je het daar helemaal niet over hebben, want je weet zelf nog helemaal niet wat het is."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

GTST-sterren Dorian en Bertrie zijn Instagram-official

Hoewel de acteur in GTST regelmatig zijn lippen drukt op die van zijn tegenspeelster Marly van der Velden, heeft zijn vriendin volgens hem niets te vrezen. Jaloers hoeft ze volgens hem al helemaal niet te zijn: "Ik zie dat echt volledig los van de dingen die Daan met Nina speelt. Dan bén ik Daan op dat moment (…) het is zó technisch."

In de serie heeft Dorian als Daan al een kindje, iets waar de acteur wel even zijn weg in moest vinden aangezien hij zelf geen ervaring heeft met kinderen. "Überhaupt; hoe hou je een baby vast? Als vader is het heel logisch, maar ik was alleen maar heel bang dat ik het kind liet vallen", lacht hij. Hoewel het in zekere zin zijn vadergevoelens heeft aangewakkerd, moet hij daar nu nog even niet aan denken. "Het is nog heel pril, we zijn nog niet lang samen”, vertelt hij over zijn relatie met Bertrie. "Dus dat bewaren we voor de toekomst."

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Dit zijn de strenge coronamaatregelen voor GTST-acteurs

Goede Tijden, Zomer Tijden zal gedurende de zomerstop de fans blijven verrassen door terug te blikken op memorabele momenten én vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen. Het programma is iedere vrijdag te zien op RTLBoulevard.nl, GTST.nl en bij RTL XL. Vanaf 12 juni zijn de eerste twee afleveringen ook te zien bij Videoland. Goede Tijden, Zomer Tijden wordt mede mogelijk gemaakt door Perfectly Basics.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Inge Ipenburg: 'Ik werd zelfs in bed Martine Hafkamp genoemd'

In de volgende uitzending van Goede Tijden, Zomer Tijden zijn Ferry Doedens en Fajah Lourens te gast. Dan praten de soapacteurs met Froukje de Both onder andere over het eerste homohuwelijk in de Nederlandse soapgeschiedenis en Fajah doet een boekje open over de échte reden van haar vertrek.

Alles van Goede Tijden, Zomer Tijden kun je hier zien.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!