Beeld © ANP

Johnny de Mol over 'gezellige' quarantaine met ex van vrouw

10 juni 2020 15:31

Gekke tijden vragen om gekke oplossingen. Johnny de Mol (41) zat niet alleen in quarantaine met zijn vrouw Anouk van Schie (38), haar dochtertje Kiki en hun twee zoontjes Johnny Jr. en Fender, maar ook met de ex-vriend van zijn echtgenote Co en zijn nieuwe vriendin Naomi.

"We hebben heel dicht op elkaar gezeten natuurlijk"

De periode dat mensen in zelfquarantaine zaten, was voor velen een test. Johnny bracht het door met een legioen aan mensen. "We hebben heel dicht op elkaar gezeten natuurlijk", legt hij uit aan Shownieuws. Omdat Anouk "vrij kwetsbaar is" en vaak te maken krijgt met bronchitis, zochten ze een handige oplossing. "We hebben de vader van mijn bonusdochter Kiki in huis gehad met zijn vriendin, om het heen en weer pendelen te vermijden", legt de presentator uit. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Johnny de Mol hekelt thuiszitten door coronacrisis

Hoewel het een gekke situatie was, kijkt Johnny er positief op terug. "Dat was eigenlijk best wel gezellig. Hopelijk blijven er een aantal dingen die er nu zijn gebeurd, zoals de saamhorigheid en elkaar helpen, plakken", verklaart hij. Ook Anouk liet zich uit over de samenstelling in haar huis. "Zes weken woonden wij met z'n zevenen bij elkaar onder één dak om deze nare coronatijd wat aangenamer te maken", liet ze weten op Instagram. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bijzonder quarantaine-gezelschap voor Johnny de Mol

Johnny en Anouk werden afgelopen december de trotse ouders van hun zoontje Fender. In de video hieronder vertelt de presentator waarom het zo'n mooie tijd is geweest voor het gezinnetje. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!