Dorian Bindels verklapt hoe het afloopt met Nina en Daan in GTST

14 juni 2020 10:00

Daan Stern, gespeeld door acteur Dorian Bindels (28), kwam twee jaar geleden het fictieve Meerdijk binnen. De afgelopen seizoenen heeft hij voor flink wat reuring gezorgd als bad guy. Ook in het nieuwe seizoen staat Daan weer een hoop te wachten, zo verklapt de acteur in ‘Goede Tijden, Zomer Tijden’.

"Hij krijgt nieuws dat zijn hele leven overhoop gaat gooien"

Goede Tijden, Zomer Tijden: Dorian moest GTST-relatie stilhouden

12:52

Het personage van Dorian is de reden dat Nina (Marly van der Velden) en Bing (Everon Jackson Hooi) momenteel in een lelijke vechtscheiding verwikkeld zitten. We kunnen dus wel stellen dat Daan geen lieverdje is, iets wat de acteur enorm leuk vindt om te spelen. "Nu mag het eindelijk", verklaart hij tegenover presentatrice Froukje de Both.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jim Geduld vertelt de waarheid over gedwongen vertrek bij GTST

De affaire tussen Nina en Daan kwam dan ook op een steamy manier aan het licht: Bing betrapte zijn vriendin en Daan samen in bed tijdens een potje vrijen. En hoewel Daan eigenlijk de boosdoener is en het droomkoppel uit elkaar haalt, vertelt de acteur geen gemene reacties van fans te krijgen. "Ze spreken eigenlijk meer de rol van Nina aan, want zij begaat het vreemdgaan. Maar Daan is gewoon hartstikke verliefd op Nina, dus mensen kunnen zich misschien meer in hem verplaatsen", aldus Dorian.

In eerste instantie was Daan een corrupte agent, maar volgens de GTST-hunk is die verhaallijn nooit helemaal uitgeschreven. Wellicht een idee voor de toekomst? Dorian: "Dat lijkt me nog wel heel leuk om te doen, nóg iets fouter worden." Of de acteur volgend seizoen een andere kant van zichzelf mag laten zien, daar moeten we nog even op wachten. Maar de soapie verklapt wél alvast tegenover RTL Boulevard dat Daan in het nieuwe seizoen een hele hoop te wachten staat. "Hij krijgt nieuws dat zijn hele leven overhoop gaat gooien. En de aanleiding zou wel eens Nina Sanders kunnen zijn."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marly van der Velden had moeite met vreemdgaan in GTST

Goede Tijden, Zomer Tijden zal gedurende de zomerstop de fans blijven verrassen door terug te blikken op memorabele momenten én vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen. Het programma is iedere vrijdag te zien op RTLBoulevard.nl, GTST.nl en bij RTL XL. Vanaf 12 juni zijn de eerste twee afleveringen ook te zien bij Videoland. Goede Tijden, Zomer Tijden wordt mede mogelijk gemaakt door Perfectly Basics.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

GTST-cast reageert op non-actiefstelling Ferry Doedens

In de volgende uitzending van Goede Tijden, Zomer Tijden zijn Ferry Doedens en Fajah Lourens te gast. Dan praten de soapacteurs met Froukje de Both onder andere over het eerste homohuwelijk in de Nederlandse soapgeschiedenis en Fajah doet een boekje open over de échte reden van haar vertrek.

Alles van Goede Tijden, Zomer Tijden kun je hier zien.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!