Beeld © ANP

Pierre van Hooijdonk zet punt achter relatie

10 juni 2020 17:04

Het is over en uit tussen Pierre van Hooijdonk (50) en zijn vriendin van de afgelopen 30 jaar Corine. De voetballer gaf eerder al aan in een relatiecrisis te zitten, maar bevestigt nu dat ze er officieel een punt achter hebben gezet.

"De koek was op na een relatie van dertig jaar"

Het liep al een tijdje niet zo lekker tussen Pierre en Corine, maar nu is de koek op. In weekblad Story werd al vermeld dat de voetballer en zijn vriendin uit elkaar zijn en nu bevestigt hij het ook aan RTL Boulevard. "We hebben er samen hard aan proberen te werken, maar zijn tot de conclusie gekomen dat dit het beste voor ons beiden is", liet hij weten aan het weekblad. "Er is geen ander in het spel, maar de koek was op na een relatie van dertig jaar." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Pierre van Hooijdonk in diepe rouw

Corine en Pierre zaten al een tijdje in een relatiecrisis. "Er hangt een donkere wolk boven onze relatie", verklaarde de voetballer destijds. Zijn ex-vriendin besloot om tijdelijk ergens anders te gaan wonen, in de hoop dat afstand het een en ander zou oplossen. Maar tevergeefs, de twee gaan nu ieder hun eigen weg. Pierre meldt dat ze als vrienden uit elkaar gaan, omdat dit het beste voor kinderen Sidney (20) en Fay (16) is. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dirk Kuyt vertelt over moeilijkste dat hij ooit heeft moeten doen

Pierre is de tweede Nederlandse voetballer in korte tijd die zijn relatiebreuk aankondigt. Dirk Kuyt en zijn Gertrude gaan namelijk scheiden. In de video hieronder zie je er alles over. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!