Beeld © ANP

Tony Junior vertelt waarom het stukliep met Maan

10 juni 2020 19:37

Nadat bekend werd dat zijn relatie met zangeres Maan over was, kreeg hij honderden berichtjes van vrouwen. Toch doet het hem allemaal niks. Tony Junior (30) is niet langer op zoek naar onenightstands en hoopt de ware tegen te komen. Zo vertelt de dj in de nieuwe editie van tijdschrift 'VIVA'. 

"Zij is wat jonger dan ik en moet nog meer van de wereld zien"

De dj was dan ook niet onder de indruk van alle berichtjes. "Ik hou van vrouwen en alles eromheen, maar als het je zó makkelijk wordt gemaakt, is dat niet erg aantrekkelijk. Dan heb je de buit al binnen", vertelt hij tijdens het interview.

Iets wat wel anders was tijdens zijn relatie met zangeres Maan. Toch besloten de twee na bijna drie jaar samen te zijn geweest uit elkaar te gaan. Tony: "We kwamen er allebei achter: we houden heel veel van elkaar als mens, maar misschien is het beter om gewoon even uit elkaar te gaan, voordat het op een level komt dat het helemaal niet meer leuk is." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tony Junior hekelt influencers in de muziekwereld

Of de twee ooit weer bij elkaar komen, dat weet hij nog zo net niet. Toch is er geen enkele sprake van ruzie tussen de exen. "Kijk, zij is wat jonger dan ik en moet nog meer van de wereld zien. Ik ben dertig – forever twenty-nine noem ik het – en heb al veel vrouwen ontmoet, geproefd."

Dat betekent niet dat hij de liefde voorlopig geen kans meer geeft, integendeel zelfs: "Als ik morgen iemand tegenkom bij wie ik bij wijze van spreken denk: jij bent de mama van mijn kinderen, zal ik later nooit die onrust krijgen van ‘misschien wil ik weten wat er nog meer te koop is’. Maar als je wat jonger bent en minder ervaring hebt… Het eerste huis dat je bezichtigt, ga je ook niet meteen kopen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tony Junior grapt over nummer met ex-vriendin Maan: 'Kutplaat'

Aan aandacht geen gebrek, iets wat altijd al zo is geweest en ook te zien was in zijn realityserie in 2015. "Als je als dj in een club staat te draaien, ben je natuurlijk dé alfaman van de hele fokking club. En dan kunnen er honderd miljonairs met tweeduizend flessen staan, maar ík bepaal de muziek en ík laat de mensen dansen, dat is voor vrouwen heel aantrekkelijk", blikt hij terug op die tijd.

"Ook daarin moet je gewoon lekker genieten van het leven, toch? Tenzij ik verkering heb, dan ben ik de trouwste hond die er is en kijk ik niet eens naar andere vrouwen, dat meen ik echt. Ik zou nooit, never nooit, vreemdgaan, dat vind ik vreselijk. Maar als ik vrij ben, ben ik een losgeslagen hond. Dan houdt niets mij tegen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!