Beeld © ANP

Marieke Elsinga steunt Miljuschka na eerlijkheid over gewicht

10 juni 2020 21:25

Miljuschka Witzenhausen (34) staat inmiddels bekend om haar goudeerlijke selfies op Instagram. De tv-kok is op social media enorm transparant over bijvoorbeeld haar gewicht en wordt daarom volop geprezen door haar volgers. Maar ook haar Boulevard-collega Marieke Elsinga (33) staat er vierkant achter.

"Ik vind dat een hulde aan Miljuschka"

Miljuschka's openhartigheid over haar gewicht, dieet en enorme liefde voor lekker eten heeft haar een legioen aan fans opgeleverd. De tv-kok komt binnenkort met haar eigen dagelijkse kookshow en deelde ook hoeveel kilo ze op dit moment weegt. In een interview met Veronica Magazine vertelde Miljuschka dat ze 75 kilo weegt en zich daar helemaal senang bij voelt: "Maar voor sommige mensen is dat uit den boze."

Boulevard-collega Marieke wil haar een pluim geven hiervoor. "Heel goed dat zij dat doet. Zij deelt dan ook haar gewicht en ik snap niet zo goed waarom je gewicht delen en daar eerlijk over zijn…”, aldus Marieke die niet begrijpt waarom het zo baanbrekend zou zijn om je kilogewicht te delen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Goudeerlijke Miljuschka Witzenhausen onthult haar gewicht

Marieke kaatst de bal naar Luuk tijdens de uitzending. "Hoeveel weeg jij?" Maar de social corner-koning heeft 'geen idee.' "Ik weeg 76 kilo", vertelt Marieke openhartig. "Dat vind ik dan ook prima. Er wordt altijd zo moeilijk over gedaan. Misschien is dat wel onder vrouwen een ding (…) Ik vind dat een hulde aan Miljuschka, want die gaat echt door die barrière." Je ziet het in het fragment hieronder, waarin ook alles wordt verteld over Miljuschka Kookt

Miljuschka vertelt over haar nieuwe dagelijkse kookprogramma

01:17

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!